De Spie
Exclusieve geklimatiseerde ruimte voor vergaderingen,
coachings-trajecten en presentaties in het historische centrum van
's-Hertogenbosch.

De Spie is een exclusieve ruimte voor vergaderingen, coachingtrajecten en presentaties in het oude centrum van 's-Hertogenbosch. De Lange Putstraat, waar de Spie is gevestigd, ligt vlakbij de Sint-Janskathedraal en het Noordbrabants Museum. Voor de lunch of diner kunt u in de directe omgeving terecht in een van de vele restaurants in de Korte Putstraat of Verwersstraat. Indien u dat wenst kan er voor u gereserveerd worden. Ook is het mogelijk om te lunchen of te dineren in de Spie.

De grote vergadertafel biedt plaats aan 12 personen. Bij splitsing van een groep kan er gebruik gemaakt worden van de kelderruimte en het split-levelgedeelte. Er is draadloos internet beschikbaar en een grote presentatie-monitor. De intieme, sfeervolle ruimte heeft een 15e eeuwse muur en verder zijn er in het gebouw veel stijlelementen van de architectuurstroming de Bossche-School terug te vinden.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar voor auto's. Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving en het NS-station is op loopafstand (minder dan 10 minuten). Het dichtbij gelegen natuurgebied Het Bossche Broek is uitermate geschikt voor een wandeling.

De Spie
Lange Putstraat 21
5211KN 's-Hertogenbosch
celltelefoon: 06-10191191
info@despie.nl
12 Spie aanpassingen11 Spie aanpassingen 0113 Spie aanpassingen01 Spie vergadertafel02 Spie vergadertafel03 Spie Split-level04 Spie trappen05 Spie Trappen06 Spie Kelder07 Spie Koffiehoek08 Spie sanitair09 Spie vergadertafel10 Spie deur ingang